Bevrijdingsconcert op zondag 5 mei 2019

Optreden The Koos Mark Big Band 5 mei 2019

Na het succes van de Bevrijdingsconcerten in Studio’s Aalsmeer, is The Koos Mark Big Band terug met een 5 mei programma.
Voor deze speciale gelegenheid presenteren we in samenwerking met het restaurant Tussen Kaag & Braassem een bevrijdingsprogramma op 5 mei 2019 om 14:30. Met de klanken van o.a. de Moonlight Serenade, In the Mood en We’ll meet again brengen wij u weer even terug naar de sfeer van na de bevrijding. U hoort een selectie uit het programma van de succesvolle bevrijdingsconcerten in Studio’s Aalsmeer, waarbij zanger Tony Anderson en zangeres Jorien Zeevaart zorgen voor een authentieke vertolking van de kenmerkende nummers van weleer zoals J’attendrai, White Cliffs of Dover en Bei Dir war es immer so schön. Dit alles aangevuld met een selectie uit het kenmerkende Koos Mark Big Band repertoire, zijn alle ingrediënten aanwezig voor een onvergetelijk concert op de unieke locatie van het Restaurant Tussen Kaag & Braassem in Nieuwe Wetering.

Het concert is van 14:30 – 17:00 uur, zaal open om 14:00. De toegang is gratis en er is voldoende parkeergelegenheid. Restaurant Tussen Kaag & Braassem bevindt zich aan de Regenboogweg 102 in Nieuwe Wetering (aan de ringvaart).
Na het concert bent u van harte welkom (voor wie wil) in het restaurant om een hapje te blijven eten.