Culinaire wijn en spijs avond

Na de succesvolle eerste editie vorig jaar, organiseren wij op vrijdag 23 november 2018 weer een culinaire Wijn & Spijs avond.

Wij serveren u die avond een 4 gangen Menu van de Chef met bij elke gang een speciaal door Ibert van der Waal (Bart Wijnen) geselecteerde wijn. Door middel van korte presentaties wordt u uitgebreid geïnformeerd over de herkomst van de wijnen, de geschiedenis van de wijnhuizen en de samenstelling, druivensoorten van de wijnen alsmede de combinatie met de gerechten die wij serveren. Wilt u reserveren voor de Wijn en Spijs avond?  Dan ontvangen wij uw reservering graag per e-mail onder vermelding van Wijn en Spijs avond 23 november, uw naam en telefoonnummer en het aantal personen waarvoor u wenst te reserveren. Telefonisch reserveren kan natuurlijk ook, bel 071 - 331 10 07.

Wij ontvangen u 23 november graag om 18.30 uur voor het aperitief en starten om 19.00 uur met het Wijn & Spijs diner.
De kosten voor het All-in Wijn & Spijs arrangement bedragen € 69,50 per couvert. Dit is inclusief alle wijnen, tafelwater en koffie en thee met huisgemaakte kletskoppen.

Na afloop van de avond is het mogelijk uw favoriete wijn te bestellen om thuis nog heerlijk na te genieten. Meer informatie vindt u in onze flyer.
 

 

 


 

Volg ons op Twitter

Volg @tussenkenb op Twitter