Het Testament

In 2019 gaan wij verder met diner & entertainment. In vervolg op de Moord tussen Kaag & Braassem, organiseren wij i.s.m. Patrick Deters een interactief theaterdiner: Het Testament tussen Kaag & Braassem. Dit is een vervolg op het succesvolle Moorddiner afgelopen jaar. Op zaterdag 16 februari, woensdag 20 februari, zaterdag 23 februari, woensdag 6 maart en zaterdag 9 maart vindt Het Testament tussen Kaag & Braassem plaats.

Het bedrijf Van Oesteren Bloemen is in handen van Doris van Oesteren na het onfortuinlijke overlijden van haar vader Paul vorig jaar. Haar moeder, die blijkbaar al langere tijd bezig was om hem vergiftigde pilletjes te voeren, is opgepakt door de politie en achter de tralies gezet. Maar het is geen tijd om terug te kijken, het is een tijd om vooruit te kijken. Want ook dat jaar zonder Paul heeft Van Oesteren Bloemen goed doorstaan. Het managementteam en de nieuwe directrice hebben stevig samen gewerkt om het bedrijf gezond te houden en vanavond gaan we dat vieren.

En de notaris heeft aangekondigd dat ze ook nog even langs komt omdat het testament na een jaar open gemaakt mag worden. Het lijkt haar verstandig om dat te doen op deze avond waarin managers en medewerkers van dit mooie bedrijf bij elkaar zijn.

Het Testament is een interactieve theateravond bij Tussen Kaag & Braassem. Onder het genot van een heerlijk 4 gangen menu bent u onderdeel van een interactief theaterverhaal. Bent u vorig jaar geweest, dan kent u een paar van de medewerkers al. Bent u niet geweest, dan praten we u kort bij en bent u gelijk op de hoogte, net als de rest.

De kosten voor deze avond bedragen Euro 49,50 p.p.; dit is inclusief 4 gangen diner en theater, exclusief drankjes.
Reserveer nu uw tafel! Dit kan via info@tussenkaagenbraassem.nl of bel 071 - 331 10 07.