Sinterklaas en Kerst 2019

Sinterklaas

Op zondag 1 december organiseren wij weer de Sinterklaasbrunch. Geniet met uw (klein)kinderen van een heerlijke brunch en dessertbuffet.Sinterklaas en zijn Pieten zijn natuurlijk ook te gast. Meer informatie vindt u in bijgaande flyer.

Kerst 2019

Beide Kerstdagen ontvangen wij u graag voor de Kerstbrunch en het Kerstdiner. De kerstbrunch organiseren wij vanaf 12.00 uur en duurt tot ong. 14.30 uur.Vanaf 18.00 uur ontvangen wij u graag voor het 5 gangen Kerst keuzemenu

Kerst thuis menu

Viert u de kerstdagen graag thuis en wilt u genieten van een culinair diner zonder daar uren voor in de keuken te staan? Wim Klerks kookt voor u tijdens de kerstdagen.
Op dinsdag 24 december staat het complete diner, ingepakt en voorzien van instructie voor u klaar. Afhalen kan tussen 10.00 uur en 13.00 uur. Voeg zelf de finishing touch toe en geniet. De kosten bedragen € 52,50 per persoon. Bijpassend wijnarrangement 2 flessen € 25,-, 3 flessen € 35,-. Bestel uw kerst thuis menu voor donderdag 19 december via e-mail, telefoon of kom even langs. Meer informatie vindt u in de Kerstflyer.

Reserveren

Reserveer nu uw tafel voor de Sinterklaasbrunch, Kerstbrunch, het Kerstdiner  of het Kerst Thuis Menu via e-mail of bel 071-331 10 07.

Onze mogelijkheden

Restaurant

Restaurant

Lekker eten voor een betaalbare prijs. Onze menukaart is ingedeeld in Trends en Classics met daarnaast een wisselend en betaalbaar keukenmenu. Kom proeven; ervaar het zelf en geniet! Ook mogelijk in ons restaurant: high tea en high wine.

Meer over Restaurant

Feesten & Partijen

Feesten & Partijen

Tussen Kaag & Braassem heeft diverse mogelijkheden voor het vieren van recepties, feestavonden en partijen. In overleg met u stellen wij een arrangement samen.

Meer over Feesten & Partijen

Varen en eten (en feesten)

Varen en eten (en feesten)

Tussen Kaag & Braassem biedt u diverse arrangementen op het gebied van varen, eten en feesten.

Meer over Varen en eten (en feesten)

Brunch op zondag

Brunch op zondag

Kom culinair genieten van onze smaakvolle zondagsbrunch.Iedere zondag van 12.00 tot 14.30 uur. U bent van harte welkom.

Meer over Brunch op zondag

Vergaderen

Vergaderen

Tussen Kaag & Braassem is bij uitstek geschikt voor vergaderingen en zakelijke bijeenkomsten. Wij bieden een smaakvol ingerichte vergaderruimte, voorzien van alle moderne multimedia.

Meer over Vergaderen

Culinaire kerstworkshop

Culinaire kerstworkshop

In onze professionele keuken leert u onder begeleiding de fijne kneepjes van het koksvak. Educatief, maar bovenal een avond uit. Uitgangspunt bij het koken is samenwerking en plezier!

Meer over Culinaire kerstworkshop