UIT Tussen Kaag & Braassem

                           

Evenementenbureau UIT Tussen Kaag & Braassem is een sprankelend en gedreven evenementenbureau dat zich bezig houdt met de organisatie van jouw event. Van bedrijfsuitjes, afdelingsuitjes, relatie evenementen, teambuildings sessies tot unieke vergaderingen.
Met creativiteit en passie bieden wij jou een event op maat. Samen met een team van creatieve mensen en professionele instructeurs organiseren wij events in de breedste zin van het woord! Wat dacht je van outdoor events op het water en op het land, indoor events (actief en passief) of een gezellige feestavond? Ook voor maatwerk events en unieke vergaderingen, teambuilding-sessies, seminars, trainingen of congressen ben je bij “UIT Tussen Kaag & Braassem” aan het juiste adres.

Bedrijfsuitje op 1,5 meter
Het jaarlijkse bedrijfsuitje, maar dan op 1,5 meter. Wij stellen voor jullie, tijdens de Corona tijd, een passende dag samen, in- of outdoor, een dag vol actie en avontuur om de werkstress af te schudden. Wij verzorgen weer de leukste bedrijfsuitjes maar dan wel op 1,5 meter. Ook tijdens de Corona tijd bieden wij een ruim assortiment uitjes aan die wij graag voor jullie verzorgen. Wij hebben verschillende mogelijkheden, zowel indoor als outdoor, sportief maar ook gemotoriseerd. Natuurlijk kunnen jullie het bedrijfsuitje ook afsluiten met een diner of bbq. Het bedrijfsuitje kan altijd aangepast worden aan het seizoen: zo hebben wij verschillende winterarrangementen en in de zomer bijvoorbeeld ook vaararrangementen. Een bedrijfsuitje moet voor iedereen toegankelijk zijn, iets vernieuwend, origineel en weer onafhankelijk zijn. Het jaarlijkse bedrijfsuitje is het moment om plezier met elkaar te hebben en de teambuilding te versterken wat bijdraagt aan de werksferen. Maak het bedrijfsuitje of personeelsuitje spannend door samen actief bezig te zijn.
Voor groepen (vanaf 10 personen) heeft UIT Tussen Kaag & Braassem diverse programma's die ingezet kunnen worden als bedrijfsuitje, personeelsuitje of afdelingsuitje. Stuk voor stuk zijn het gezellige, spraakmakende, ludieke en vooral leuke programma's die ook voor u bedrijfsuitje ingezet kunnen worden.

Maak een keuze uit onze indoor activieiten en onze outdoor activiteiten.

     INDOOR ACTIVITEITEN                              OUTDOOR ACTIVITEITEN                  ETEN EN DRINKEN