Puzzelrondvaart op het water en in de polder

Bent u op zoek naar een uniek bedrijfsuitje of familie uitje? Kies dan de wandelspeurtocht in combinatie met de puzzelrondvaart op het water.

Wij ontvangen u graag in de bar of op het terras met een drankje naar keuze. Vervolgens worden de 2 activiteiten nader toegelicht en er kunt u zelf een groepsindeling maken.

Groep 1:
Voorzien van een gevulde knapzak ontdekt u de polder in Nieuwe Wetering, richting Rijpwetering. Ontspannen wandelt u met uw groep door de polder en langs het water. Tijdens de puzzeltocht komt u op bijzondere plekjes in de polder. Kijk onderweg goed om u heen, want de puzzeltocht bevat leuke vragen. De knapzak polder puzzeltocht duurt ong. 45 min.

Groep 2:
In een open sloep maakt u een puzzelrondvaart richting de Kagerplassen. Let goed op want de puzzelrondvaart bevat leuke vragen. Natuurlijk is gebruik van het internet niet toegestaan bij het beantwoorden van de vragen. De rondvaart duurt ong. 45 min.

Na 45 min. komen de groepen samen op een ‘onbekende locatie’ en wordt er gewisseld van activiteit. De groep die de Knapzakpolder Puzzeltocht heeft gewandeld gaat nu aan boord van de sloep en vice versa.

Tegen het einde van de middag zijn beide groepen terug bij Tussen Kaag & Braassem waar onder het genot van een drankje in de bar en bij mooi weer op het terras de winnaar van de puzzelrondvaart en de wandelpuzzeltocht bekend wordt gemaakt. Natuurlijk bent u van harte welkom voor het diner. Voor grotere groepen hebben wij hiervoor een aparte ruimte beschikbaar met prive terras.

Wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail naar info@tussenkaagenbraassem.nl of bel 071 - 331 10 07.  Wij maken graag een offerte op maat.