Varen tussen Kaag en Braassem

Tussen Kaag & Braassem biedt u diverse arrangementen op het gebied van varen, eten en feesten.

Rondvaart over de Kagerplassen en aansluitend lunch of diner

Groepsrondvaart en lunch arrangement (vertrek om 11.00 uur)
Geniet van een 1,5 uur durende groepsrondvaart in een unieke open sloep over de Kagerplassen. Terug bij Tussen Kaag & Braassem geniet u van een heerlijk luncharrangement. Het luncharrangement bestaat uit:
- huisgemaakte soep van de dag
- vers afgebakken boerenland brood met een rundvlees kroket
en de keuze uit:
- vers afgebakken boerenlandbrood met gerookte zalm
of
- vers afgebakken boerenlandbrood met carpaccio
De kosten voor het rondvaartarrangement inclusief lunch (exclusief drankjes) bedragen € 39,95 p.p. Dit arrangement kan geboekt worden voor maximaal 15 personen en minimaal 10 personen.


Groepsrondvaart en 3 gangen diner arrangement (vertrek om 16.00 uur)
Geniet van een 1,5 uur durende groepsrondvaart in een unieke open sloep over de Kagerplassen. Terug bij Tussen Kaag & Braassem geniet u van een heerlijk 3 gangen menu van de chef. Natuurlijk houden wij rekening met dieetwensen en allergieën.

De kosten voor het rondvaartarrangement inclusief 3 gangen diner (exclusief drankjes) bedragen € 54,95 p.p. Dit arrangement kan geboekt worden voor maximaal 15 personen en minimaal 10 personen.


Met een rondvaart in een open boot ontdekt u het Groene Hart op een heel andere manier: vanaf het water! Deze boot biedt een uitstekende ambiance om met collega´s, familie of een groep vrienden samen te zijn. Reserveer nu uw eigen groepsrondvaart door het Groene Hart. 

Reserveren

Reserveren kan via info@tussenkaagenbraassem.nl of telefonisch 071-3311007.