Vaarpuzzeltocht met lunch

Tijdens de unieke vaarpuzzeltocht met lunch ontdek je Nieuwe Wetering en de Kagerplassen op geheel nieuwe wijze! Stap in de Whaly, zorg voor een scherpe blik en puzzel jouw weg. De Whaly is makkelijk zelf te besturen, dus kies jouw kapitein en geniet van de prachtige omgeving.

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

We starten met een heerlijke lunch welke bestaat uit een kopje huisgemaakte soep van de dag, vers afgebakken boerenlandbrood met rundvlees kroket en de keuze uit een broodje met carpaccio of een broodje met gerookte zalm. Bij mooi weer is er natuurlijk een plekje op het terras mogelijk. Vervolgens krijg je uitleg en de route beschrijving met puzzelvragen. Daarna krijg je bij de Whaly nog even uitleg hoe het werkt. Ja, je gaat zelf dit bootje besturen. Geen zorgen, het is niet moeilijk en een vaarbewijs is niet nodig. Even de regels doornemen, oefenen en je bent klaar om te gaan. Beantwoord de vragen op het formulier, werk goed samen en gebruik jouw speurneus. En vergeet vooral niet te genieten. Wie heeft de meeste vragen goed en gaat er naar huis met de eeuwige roem? Dat merken we wanneer jullie terug zijn! 

Wat zijn de kosten?

De kosten van dit unieke arrangement bedragen € 70 voor de huur van de Whaly en € 17,95 p.p. voor de lunch (exclusief drankjes). Natuurlijk is dit inclusief puzzeltocht. De Whaly is geschikt voor maximaal 4 personen.