Thuis Tussen Kaag & Braassem

Vanaf zondag 28 november zijn onze openingstijden aangepast. Wij ontvangen u graag van donderdag t/m zondag tussen 11.00 en 17.00 uur. Vanaf zondag 28 november is ook onze webshop weer open. Wilt u graag thuis genieten van de gerechten van Tussen Kaag & Braaasem? Maak dan een keuze op www.thuistussenkaagenbraassem.nl en bestel. Graag ontvangen wij uw bestelling voor dezelfde dag voor 18.00 uur. Wanneer u kiest voor het 3 gangen Menu van de Chef, ontvangen wij uw bestelling graag voor 15.00 uur. Dit menu wordt in zijn geheel voorbereid en hoeft u alleen nog af te maken. Voorzien van duidelijke instructie, is uw succes verzekerd!
Vanzelfsprekend ontvangen wij u ook graag voor koffie, lunch, brunch en borrel. Reserveer nu uw tafel via info@tussenkaagenbraassem.nl.

Reserveren

Onze mogelijkheden

Restaurant

Restaurant

Lekker eten voor een betaalbare prijs. Onze menukaart is ingedeeld in Trends en Classics met daarnaast een wisselend en betaalbaar keukenmenu. Kom proeven; ervaar het zelf en geniet! Ook mogelijk in ons restaurant: high tea en high wine.

Meer over Restaurant

Take away

Take away

Wilt u graag thuis genieten van onze gerechten? Dat maken wij voor u mogelijk.

Meer over Take away

Feesten & Partijen

Feesten & Partijen

Tussen Kaag & Braassem heeft diverse mogelijkheden voor het vieren van recepties, feestavonden en partijen. In overleg met u stellen wij een arrangement samen.

Meer over Feesten & Partijen

Varen en eten (en feesten)

Varen en eten (en feesten)

Tussen Kaag & Braassem biedt u diverse arrangementen op het gebied van varen, eten en feesten.

Meer over Varen en eten (en feesten)

Brunch op zondag

Brunch op zondag

Kom culinair genieten van onze smaakvolle zondagsbrunch.Iedere zondag van 12.00 tot 14.30 uur. U bent van harte welkom.

Meer over Brunch op zondag

Vergaderen

Vergaderen

Tussen Kaag & Braassem is bij uitstek geschikt voor vergaderingen en zakelijke bijeenkomsten. Wij bieden een smaakvol ingerichte vergaderruimte, voorzien van alle moderne multimedia.

Meer over Vergaderen

Volg ons op Twitter

Volg @tussenkenb op Twitter